![]() |
|
Justyna
Zwierzofan
![]()
|
Dane schroniska nigdy nie zawadzą (zawsze to jakaś reklama
), bo wtedy kiedy zakręconemu właścicielowi zapomniało by się uwzględnić, na adresówce pupila, zmianę np. swojego numeru telefonu, to w razie czego, zawsze był by telefon i namiar na schronisko. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
geba
Zwierzomistrz
![]()
|
Chip kochanie logo jest na gorze forum na zielonym tle zolty psiak
A tak na marginesie bede chyab na wystawie i na bank bedzie tam Szantinka z Wezyrem wiec jak co zagladnij na ring jamniorow |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Chip
Zwierzoamator
![]()
|
geba - jestem juz umówiona z Dorotą w Częstochowie
|
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Amie
Adminka
![]()
|
Proszę bardzo: [link widoczny dla zalogowanych] Ale wpisywać dane to będzie wygodnie bokiem, bo to wbrew pozorom małe karteczki |
||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||
|
Amie
Adminka
![]()
|
Chip, Justyna - macie racje, niech lepiej będą namiary na schronisko
|
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Chip
Zwierzoamator
![]()
|
No to karteczki bedą takie:
[link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] Proszę o uwagi co poprawić. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Amie
Adminka
![]()
|
Mi się podoba
|
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Justyna
Zwierzofan
![]()
|
Dla mnie bomba!
Miejsca na adres, to pewnie już nie starczyło? Trudno, z moich rozlicznych doświadczeń z adresówką (nie chwaląc się, ale chyba nikt inny, na tym forum, nie dostąpił tej wątpliwej przyjemności jaka jest testowanie w praktyce czy adresówka jest skuteczna, tylokrotnie co my z Funią ) wynika, iż najważniejszy i najużyteczniejszy jest nr telefonu!![]() |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Anna
Moderator
![]()
|
Ja też zrezygnowałam na swojej adresówce z adresu - mamy tylko nr telefonu i imię. Ale karteczki super
![]() |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Chip
Zwierzoamator
![]()
|
Na tak małych karteczkach (2,4x3,4 cm) adres byłby nieczytelny. Poza tym najważnieszy i najskuteczniejszy jest telefon. Jak swoim grawerowałam znaczki to też podałam tylko imię psa i telefon.
|
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Amie
Adminka
![]()
|
A ja na swoich mam imię, numer telefonu i adres, bo stwierdziliśmy, że jeśli komuś będzie żal na telefon.. to może odprowadzi psiaka, jeśli blisko. No i mamy w związku z tym dwa typy adresówek - warszawskie i mazurskie
Także co właściciel to ma swoje racje tak naprawdę ![]() |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
geba
Zwierzomistrz
![]()
|
U nas na adresowce na awersie jest wygrawerowane imie psa a na rewersie "pies w trakcie leczenia" i telefon.
Wiemy od znajomych ze w przypadku kradziezy psa (a takowe sie zdarzaja na tz zamowienie na konkretny model) taki napis dziala jak skuteczny odstraszacz. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Anna
Moderator
![]()
|
Nie wydaje mi się żeby nadal wszyscy łapali się na powszechne pisanie w ogłoszeniach i na adresówkach o leczeniu...ale każdy ma swoje sposoby. Co do obroży na podwórko to pamiętam, że to faktycznie różnie bywa - nie wiem czy dybym miała podwórko to pies biegałby w obroży...dlatego zastanawiam się też nad chipem - wszystko ma swoje zalety i wady-rozmawialiśmy o tym kiedyś w innym watku..no i niestety nie ma sposobów doskonałych i 100% pewnych
|
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Chip
Zwierzoamator
![]()
|
Gotowe identyfikatory:
[link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] A tak wygladają na moich modelach: [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| Adresówka dla każdego wieluniaka? |
|
||
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo